

Executive Board Meeting

AGENDA

3:00 PM - 3:10 PM (10 Min.)

Call to Order

Adoption of Agenda
Establishment of Quorum

3:10 PM - 3:20 PM (10 Min.)

1. Approval of Minutes

September 10th, 2020 September 23rd, 2020

3:20 PM - 3:40 PM (20 Min.)

- ☐ District Office
- ☐ East LA ☐
 - ☐ Harbor

- 2. Worksite Reports
- ☐ Mission

□ Valley

☐ City

- ☐ Pierce ☐ Southwest
- ☐ Trade-Tech.

- ☐ West LA
- □ Retirees

3:40 PM - 4:00 PM (20 Min.)

3. Officers' Reports

- a) Treasurer K. Ayvazyan
- b) First Vice-President H. Alonzo
- c) Second Vice-President J. Haywood
- d) Secretary L. Nunez
- e) Grievance Secretary T. Pierce

4:00 PM - 4:30 PM (30 Min.)

4. President's Report

- a) CCE Conference representation
- b) Wellness Program
- c) Masks and giveaways

Contd. on next page...

Thursday, October 8th, 2020 3:00 P.M. Via Zoom

Executive Board Meeting



4:00 PM - 4:10 PM (10 Min.)

Finance Committee

5. Committee Reports Constitution, By-Laws & Procedures

4:10 PM - 4:20 PM (10 Min.)

6. Affiliates' Reports

- a) LA County Federation Labor Delegate D Morrissette
- b) Activities Coordinator M. Romo
- c) Ride Share V. Tylecek

4:20 PM - 4:30 PM (10 Min.)

7. COPE Session

Refer to COPE Agenda – J. Ortiz

Endorsements

4:30 PM - 4:40 PM (10 Min.)

8. Old Business

a) Zoom subscription - update

b) CCE Registration

https://www.cft.org/classified-conference-registration

4:40 PM - 4:55 PM (15 Min.)

9. New Business

4:55 PM - 4:58 PM (3 Min.)

a) Reminder - Design Staff Guild Logo

10. Announcements

4:58 PM - 5:00 PM (2 Min.)

11. Adjournment

Next Meeting November 12th, 2020 Via Zoom

Opeiu: 537, afl-cio/sm