

Executive Board Meeting

AGENDA

3:00 PM - 3:10 PM (10 Min.)

Call to Order

Adoption of Agenda
Establishment of Quorum

3:10 PM - 3:20 PM (5 Min.)

1. Approval of Minutes

October 8th, 2020

3:15 PM - 3:30 PM (15 Min.)

- ☐ District Office
- ☐ East LA
- ☐ Harbor

- 2. Worksite Reports
- ☐ Mission
- ☐ Pierce
- ☐ Southwest
- □ Trade-Tech.

□ Valley

☐ City

- ☐ West LA
- □ Retirees

3:30 PM – 3:50 PM (20 Min.)

3. Officers' Reports

- a) Treasurer K. Ayvazyan
- b) First Vice-President H. Alonzo
- c) Second Vice-President J. Haywood
- d) Secretary L. Nunez
- e) Grievance Secretary T. Pierce

3:50 PM - 4:20 PM (30 Min.)

4. President's Report

- a) CCE Conference reminder
- b) Financial Audit 2018-2019 and 2019-2020
- c) Masks and giveaways
- d) Updates SRP, PC, OPEIU

Contd. on next page...

Thursday, November 12th, 2020 3:00 P.M. Via Zoom

Executive Board Meeting

AGENDA (Continued)

4:20 PM - 4:30 PM (10 Min.)

5. Committee Reports Constitution, By-Laws & Procedures

4:30 PM – 4:35 PM (5 Min.)

6. Affiliates' Reports

- a) LA County Federation Labor Delegate D. Morrissette
- b) Activities Coordinator M. Romo
- c) Ride Share V. Tylecek

4:35 PM - 4:45 PM (10 Min.)

7. COPE Session

Refer to COPE report (J. Ortiz) and attachments

4:45 PM - 4:50 PM (5 Min.)

8. Old Business

a) Staff Guild Logo Design

b) Eboard evaluation

c) Zoom Meeting Guidelines

4:50 PM - 4:55 PM (5 Min.)

9. New Business

Stipends – Y. Campos Donation Request from LASC

4:55 PM - 4:58 PM (3 Min.)

10. Announcements

Stipend Committee – Nov 27th deadline to submit all reports

4:58 PM - 5:00 PM (2 Min.)

11. Adjournment

Next Meeting December 10th, 2020 Via Zoom

Opeiu: 537, afl-cio/sm